6/27/2016

Weston-Super-Mare


Od minulého článku, ve kterém jste se dočetli o první půlce našeho výletu v Bristolu uběhla už nějaká doba. Stále jsem totiž neměla fotky a tak jsem nemohla dokončit článek. Dneska se, ale konečně ke mně dostali, a tak si můžete přečíst jaká byla naše druhá polovina výletu ve Weston-Super-Mare.

Cesta z Bristolu do cíle měla trvat cca 25 min., ale protože nás několikrát zklamala navigace, tak se cesta prodloužila. Kolem půl 4 jsme zdárně dojeli do cíle, ale hned první problém byl parkování. Bylo tam neskutečně moc aut a žádné parkovací místa. Nakonec jsme, ale přece nějaké našli a tak jsme mohli vyrazit. Hned vedle parkoviště byl obchůdek se suvenýry, kde jsem nakoupila hromadu pohledů a přívěšek na klíče.

Parkoviště jsme měli hned naproti Grand Pier, takže naše první kroky vedli tam. Zaplatili jsme 1£ za vstup a šli jsem ho projít. Na uplném konci mola byl krásný výhled na pobřeží Walesu. Po pofocení všeho možného jsme se rozhodli, se jít podívat dovnitř.  Byla tam obrovská herna s hracími automaty (2 penny, 10 penny,...), dětské atrakce, kolotoče a v poschodí bylo malé casino. Holky se rozhodli, že se z nich stanou gemblerky a šli hrát :D Stejně, ale nic nevyhráli... :DStrávili jsme tam celkem dlouhou dobu a já jsem začala mít hlad, a tak jsem se rozhodli, že si zajdem na fish and chips. Ale ještě před tím jsem zašli na pláž. Protože byl odliv, moře bylo hodně daleko. Navíc má moře bahnitou strukturu dna, takže bychom se nejdříve museli přebrodit bahnem a pokud bychom někde neuvízli, až pak bychom byli u moře. Tento proces jsme odmítli podstoupit, protože to je nebezpečné. Ale našlo se tam hodně odvážlivců, kteří se do bahna vrhli. Pokud je, ale chytla pobřežní stráž, měli s nimi řeč. Byli jsme toho svědky. 

Na pláži jsme udělali další hromadu fotek, za publika ze strany pobřežní stráže :D a vydali jsme se konečně na jídlo. Koupili jsme si s Denisou na půl fish and chips, Eva hamburger a sedli jsme si s tým k fontáně. Jako dezert jsme si ještě zašli koupit zmrzlinu a šli jsme k autu.

Cesta domů byla rychlá. I když jsme byli všechny unavené, ale zároveň šťastné a spokojené.
Teď vám přidám už jen nějaké fotky a bude to z dnešního článku vše :)
















1 komentář:

  1. fotky uviazli v pocitaci ;DDD ale neskoro vzdy lepsie jak nikdy !!
    aaa ta posledna fotka ;DDDD tú som nevidela jaka som sústredená ;DD .. musim si kupit nejake poriadne hodinky uz ;D

    OdpovědětVymazat