5/27/2016

7 důvodů proč se stát au-pair


Nevíte co dělat po škole nebo chcete jen nějakou změnu a přemýšlíte nad au-pair? V dnešním článku se dozvíte pár důvodů, proč se stát au-pair.

Článek o tom jak se stát au-pair v UK jsem už psala, odkaz zde, a teď už teda jen najít si důvod proč se jí stát.

1. Naučíte se jazyk
To je hlavní důvod, proč se většina chce stát au-pair. Kde jinde než v anglicky mluvící zemi se naučíte dobře anglicky. Žádná škola nebo kurzy vám nedají to co pobyt v zahraničí.

2. Život v cizí zemi
Způsob jak pohodlně a bezpečně vycestovat a žít v zahraničí. Zároveň poznáte novou kulturu, zvyky a jídlo.

3. Cestování
Jako au-pair máte spoustu volného času, který můžete využít na cestování. Je sice pravda, že doprava v Anglii je poměrně drahá, ale pokud se složíte na benzín nebo si včasně zarezervujete jízdenky, draze to nevyjde. Navíc je cenově výhodnější cestovat autobusem, i když to trvá déle než vlakem.

4. Kamarádi
Máte možnost najít si kamarády ze všech koutů světa. A pokud byste chodili do školy je to hledání ještě lehčí

5. Peníze
Ne, že bysme jako au-pair dostávali nějak extra velké peníze. To sotva, ale na české poměry máme fajn peníze a ani se moc nenadřeme. Navíc nemusíme utrácet za ubytování a jídlo, protože to nám musí poskytnout rodina.

6. Osamostatnit se
Vyzkoušíte si jaké je to bydlet "sama" bez rodičů. Všechno se naučíte vyřizovat sami a zjistíte, že to vůbec není tak těžké jak to vypadá.

7. Budoucnost
Program au-pair vám otevře oči a budete jinak přemýšlet o své budoucnosti. Zjistíte, že jste schopné se postarat o děti a domácnost zároveň. Uvědomíte si, jak byste chtěli, aby vypadala vaše budoucí rodina.

Určitě těch důvodů je mnohem víc, ale toto jsou takové nejzákladnější, které vám poví snad každý.

Doufám, že se vám článek líbil a příště se můžete těšit opět na něco z travel sekce :)

Žádné komentáře:

Okomentovat